Κυκλοφοριακες ρυθμίσεις την Κυριακή στην Ξάνθη ενόψει του Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου

28 Νοεμβρίου 201511:45

Σε απαγορεύσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση του Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου προχωρά την Κυριακή η Τροχαία. 

Αναλυτικά στην απόφασή της η Αστυνομική Διεύθυνση αναφέρει:

α) Διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τη 10:00 ώρα της Κυριακής, 29.11.2015 έως και την 13:00 της ίδιας ημέρας, καθ’ όλη τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, ως ακολούθως:

– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης – Ιάσμου, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης, Περιφερειακή Οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης, 28 Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.

β) Διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τη 10:00 ώρα της Κυριακής, 29.11.2015 έως και την 12:00 της ίδιας ημέρας, καθ’ όλη τη διαδρομή του παράλληλου αγώνα των 5.000 μέτρων, η οποία διέρχεται από τα ακόλουθα σημεία:

– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Λεωφ. Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28 Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.

Διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τη 12:00 ώρα της Κυριακής, 29.11.2015 έως και την 13:00 της ίδιας ημέρας, καθ’ όλη τη διαδρομή του παράλληλου αγώνα των 1.000 μέτρων, η οποία διέρχεται από τα ακόλουθα σημεία:

– Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κατά μήκος της οδού Μιχ. Καραολή έως και τη διασταύρωση των οδών Μιχ. Καραολή με Κουγιουμτζόγλου, Πλατεία Ελευθερίας με 28 Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.

Τέλος, διακόπτουμε την κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τη 10:00 ώρα της Κυριακής, 29.11.2015 έως και την 13:00 της ίδιας ημέρας, σε όλες τις καθέτους στις προαναφερόμενες οδούς, κατά μήκος της διαδρομής 2 Δημοκριτείου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης και των παράλληλων αγώνων 5.000 μ. και 1.000 μ..

Το τμήμα Σροχαίας Ξάνθης, μπορεί ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες να διαφοροποιήσει την ώρα έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων και να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε οποιαδήποτε οδό της πόλης, για όσο χρόνο απαιτηθεί.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτηρίων ή παρακείμενων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και των σημάτων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr