Κυκλοφοριακά μέτρα στην Ξάνθη εν όψει 28ης Οκτωβρίου

27 Οκτωβρίου 201623:42

Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στην Ξάνθη επειδή θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης αποφάσισε:

       “Διακόπτουμε την κυκλοφορία και απαγορεύουμε τη στάθμευση όλων των οχημάτων, την 28-10-2016, ως ακολούθως:

Διακοπή κυκλοφορίας, από ώρα 10:00 έως και 14:00:

  • καθ’ όλο το μήκος της 28ης Οκτωβρίου 1940, από το ύψος της δυτικής εισόδου της πόλης (Φόρος) έως και την Πλατεία Δημοκρατίας, κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης,
  • στην οδό Μεγ. Ρεύματος, έως και τη διασταύρωση με την οδό Κ. Μπένη,
  • σε όλες τις καθέτους στην 28ης Οκτωβρίου 1940 οδούς, από το ύψος της δυτικής εισόδους της πόλης (Φόρος) έως και την Πλατεία Δημοκρατίας, κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης.

Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 08:00 έως και 14:00:

  • καθ’ όλο το μήκος της 28ης Οκτωβρίου 1940, από το ύψος της δυτικής εισόδου της πόλης (Φόρος) έως και την Πλατεία Δημοκρατίας, κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης.
  • πέριξ της Πλατείας Ελευθερίας

β)      Το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, να διαφοροποιήσει την ώρα έναρξης και λήξης των περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων και να απαγορεύσει την κυκλοφορία σε οποιαδήποτε οδό της πόλης, για όσο χρόνο απαιτηθεί.

γ)      Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων ή παρακείμενων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των Αστυνομικών.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr