Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας απασχολούν και πάλι το Δήμο Ξάνθης. Η κεραία της Εφέσου στην Επ. Ποιότητας Ζωής

17 Φεβρουαρίου 201408:50

Για μια ακόμη φορά το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας επανέρχεται για το Δήμο Ξάνθης, αν και από τις προηγούμενες εκλογές – όταν και είχε πραγματοποιηθεί σχετικό συλλαλητήριο κατοίκων- δεν έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πάντως, μετά από παρεμβάσεις πολιτών και όπως είχε προαναγγείλει ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης που είχε ασχοληθεί με το θέμα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έρχεται το θέμα της νέας κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό  Εφέσου 22.

Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τη Δευτέρα 17/2

ΘΕΜΑ: 1ο : Κανονισμός λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων με το οποίο καθορίζεται το γενικό πλαίσιο διαχείρισης και λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων/υποδομών άθλησης, κλειστών και υπαίθριων, του Δήμου Ξάνθης

(εισηγητής: Φανουράκης Εμμανουήλ, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού)

ΘΕΜΑ: 2ο : Οριστική ή μη αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ», ιδικτησίας της ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΑΪΣΕ του Λουτφή που βρίσκεται στην οδό Πατρ.Κυρίλλου 3Α στην Ξάνθη  (Θέμα εξ αναβολής).

(εισήγητρια : Γκαϊταζή Ξανθή)

ΘΕΜΑ: 3ο : Χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα στην ΖΑΚΟΥΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην οδό Καπνεργατών 24 του Δήμου  Ξάνθης (1) ένα τραπέζι.

(εισηγήτρια : Καραμόσχου Ελένη)

ΘΕΜΑ: 4ο : Χορήγηση αδειών υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου έτους 2014.

(εισηγητής: Κηπουρός Κων/νος)

ΘΕΜΑ: 5ο : Παραχώρηση τμήματος της κεντρικής πλατείας στο Ψυχολογικό  Κέντρο Β.Ελλάδος/Παράρτημα Ξάνθης, από 5 έως 6 Απριλίου 2014.

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

ΘΕΜΑ: 6ο : Παραχώρηση της κεντρικής πλατείας στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, από το Σάββατο 22-2 έως Κυριακή 2-3-2014 στα πλαίσια των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2014.

(εισηγήτρια: Ασηξαρίδου Παρθένα)

ΘΕΜΑ: 7ο : Παραχώρηση του χώρου έναντι γηπέδου του ΑΟΞ στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ξάνθης την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.

(εισηγητής: Κρασούλης Ηλίας)

ΘΕΜΑ: 8ο : Λήψη απόφασης για τη χρονική εξέλιξη της μελέτης: «ΜΕΛΕΤΗ-ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ»

(εισηγήτρια: Μανά Αικατερίνη)

ΘΕΜΑ: 9ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς που υλοποιείται το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ».

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

ΘΕΜΑ: 10ο : Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς που υλοποιείται το έργο : «ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

ΘΕΜΑ: 11ο : Δημιουργία θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ηρακλείας 48.

(εισηγητής : Τερζόγλου Μελέτης)

ΘΕΜΑ: 12ο : Τοποθέτηση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Εφέσου και αριθμό 22 στην Ξάνθη.

ΘΕΜΑ: 13ο : Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων Έτους 2013 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης.

(εισηγητής: Ο Πρόεδρος της ΕΠΖ Στυλιανίδης Μιχαήλ, Δήμαρχος Ξάνθης)

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr