Και τo Moυσικό Σχολείο στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ και του Πήγασου την Τετάρτη

24 Ιουνίου 201412:11

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και με βασικό σύνθημα «Η δύναμη ν’ αλλάζεις» σας προσκαλεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 στις 19.00 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει από κοινού με το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ (Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή) του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και τον ποδηλατικό Σύλλογο Ο ΠΗΓΑΣΟΣ Ξάνθης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικά δρώμενα με μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης και το Χάρη Ξυλά στο σαξόφωνο. Θα ακολουθήσει ποδηλατοβόλτα εντός της πόλης.

Το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα απεξάρτησης που στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το τζόγο. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) που κάθε χρόνο υποστηρίζει 13.500 χρήστες ουσιών και τις οικογένειες τους, για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς φάρμακα και με σεβασμό στο απόρρητο, στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής και της Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr