Καβάλα:Συνελήφθη ο ενοικιαστής του διαμερίσματος στο οποίο εντοπίστηκαν τα 6 σκυλάκια – Ήδη υιοθετήθηκε το ένα

23 Αυγούστου 201400:20

Συνελήφθη, τελικά, από τους αστυνομικούς της Α.Δ. Καβάλας ο 60χρονος ενοικιαστής του διαμερίσματος το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Ρωμανού, στο κέντρο της Καβάλας, και στο οποίο εντοπίστηκαν την Πέμπτη 6 σκυλιά σε άθλια κατάσταση (χωρίς τροφή για περίπου 20 ημέρες, και με το ένα από αυτά να πίνει νερό από…την τουαλέτα). Ο 60χρονος ενοικιαστής (η ενέργεια του οποίου έγινε γνωστή ακόμα και σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας) εντοπίστηκε μέσω του αριθμού του κινητού τηλεφώνου, ενώ στις αστυνομικές αρχές ισχυρίστηκε ότι είχε ξενοικιάσει το διαμέρισμα πριν από ένα μήνα (διάστημα στο οποίο δεν τον έβλεπαν οι γείτονές του, όπως έγινε γνωστό) και ότι…ξέχασε τα σκυλιά μέσα σε αυτό!

Πλέον ο 60χρονος ενοικιαστής του διαμερίσματος θα δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί το ενδεχόμενο του ορισμού τακτικής δικάσιμου. Όσον αφορά την τύχη των 6 σκυλιών, ήδη το ένα από αυτά έχει βρει στέγη ενώ το σκυλάκι που εντοπίστηκε να πίνει νερό από την τουαλέτα νοσηλεύεται ακόμα στο κτηνιατρείο.

Περισσότερα στο Kavalapress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr