Καβάλα: Στις 16 Μαρτίου το 1ο Energy & Hubs – Θράκη-Μακεδονία το “κλειδί” στην Διαφοροποίηση Ενέργειας

12 Μαρτίου 201911:45

Στις 16 Μαρτίου (Σάββατο – είχε αναβληθεί στις 23 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας) θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το 1ο Energy & Hubs #kavala2019 για το 2019, ενώ θα ακολουθήσουν τα #igoumenitsa2019 και #alexandroupoli2019. 

Στο συνέδριο το βασικό θέμα θα είναι η Ενέργεια, η Διαφοροποίηση και η συμμετοχή της περιοχής στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και των Βαλκανίων. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί ο ρόλος των μεταφορών, η Εγνατία Οδός, τα λιμάνια και ο Σιδηρόδρομος.

Πληροφορίες για το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ

Στα Stage που θα δημιουργηθούν συμμετέχουν,ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας κ.Τσανάκα, Ο Κωνσταντίνος Φίλης, Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης,  ο Κώστας Παπακωνσταντίνου της Geotech, η Θεοδώρα Κουλουρά, ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, ο Δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασίλης Μαυρίδης, ο Θέμης Κιούρτζης πρόεδρος ΕΝΒΕΘ.

Το συνέδριο διοργανώνει το Viadiplomacy.gr και τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας και χορηγός επικοινωνίας είναι το ENA CHANNEL

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr