Καβάλα: Όποιος προλάβει βγάζει ψηφίσματα- Νέα αντίδραση από την Κοινότητα Νέας Καρβάλης

20 Οκτωβρίου 201409:43

Είναι αξιοσημείωτο πως ενώ από όπου περνάει ο Αγωγός οι τοπικές κοινωνίες είναι σε μια συνεχή συζήτηση με την Κοινοπραξία για την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων αλλά και τα ανταποδοτικά οφέλη, στην Καβάλα ακολουθείται μια περίεργη πολιτική αντιδράσεων η οποία όχι μόνο μπερδεύει τους πολίτες αλλά δημιουργεί και πολλά κενά.

Το δε περίεργο είναι γιατί δεν βγαίνουν στην επικαιρότητα και δεν στηρίζονται και ουσιαστικές προτάσεις με πρόσφατη αυτή του δημοτικού συμβούλου Νίκου Κιοσέ (δείτε εδώ την παρέμβαση του)

Η διαρκής αντίδραση με το συνεχές επιχείρημα της απόδοσης της καλλιεργήσιμης γης, ουσιαστικά δείχνει πολιτική απειρία στην καλύτερη περίπτωση, η αδυναμία ουσιαστικών επιχειρημάτων.

Ο Αγωγός TAP, η Εγνατία Οδός με τις κάθετες , LNG , η σύνδεση λιμανιού με το δίκτυο του ΟΣΕ, μπορούν να κάνουν την Καβάλα και την Θράκη σημείο αναφοράς και αφορούν όλοι την κοινωνία, και με αφετηρία αυτό θα πρέπει να γίνονται οι διαπραγματεύσεις, και όχι τα μικροπολιτικά μελλοντικά οφέλη του καθενός

Διαβάστε το ψήφισμα της Κοινότητας στο Kavalapress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr