Καβάλα: Εγκρίθηκε το κείμενο της ΝΟΔΕ για τον Μακάριο Λαζαρίδη

31 Αυγούστου 201812:39

Στις 11 το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Καβάλας, αποκλειστικό θέμα της οποίας ήταν η δραστηριότητα του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου κ. Μακάριου Λαζαρίδη. Το κείμενο που ως επιστολή θα σταλθεί στην Αθήνα (αυτό θα γίνει άμεσα) εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Επιφύλαξη δήλωσαν οι πρόεδροι των τοπικών Παγγαίου- Νέστου. Η στάση τους, αν και όχι απορριπτική στο προταθέν κείμενο, δείχνει ότι πιθανόν να συμμερίζονται τις απόψεις του κ. Λαζαρίδη. Όλοι οι άλλοι αποδέχθηκαν το κείμενο.

Περιγράφεται οξύ, με συχνές και συγκεκριμένες αναφορές στον κ. Λαζαρίδη. Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί το Σάββατο. Υπάρχει η πληροφορία επίσκεψης στην Καβάλα του κ. Αυγενάκη, συμμετοχής του στη συνεδρίαση του Σαββάτου. Η επίσκεψη αυτή περιγράφεται ως έκτακτη. Είναι πολύ πιθανό να έχει σχέση με τη δυσαρέσκεια της τοπικής οργάνωσης προς το πρόσωπο του κ. Λαζαρίδη. Δεν αποκλείεται στη συνάντηση του Σαββάτου να βρίσκεται και ο Μακάριος Λαζαρίδης.

(πηγή:enanews.gr)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr