Καβάλα: Δεν κάλεσαν την Αννα Βερούλη στα εγκαίνια του Βερούλειου Σταδίου

27 Αυγούστου 201909:12

Με κοινοποίηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η διακεκριμένη ακοντίστρια Άννα Βερούλη εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός πως κανεις δεν μερίμνησε να την προσκαλέσει στην τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου «Βερούλειου Σταδίου Καβάλας», το οποίο πήρε το όνομα του προς τιμή της ιδίας.

Παρά την απογοήτευση της, η κα Βερούλη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ανακαίνιση του σταδίου της Καβάλας, τονίζοντας πως η χαρά της είναι πολύ μεγαλύτερη, «που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σήμερα, τα εγκαίνεια του ανακαινισμένου ‘’Βερούλειου Σταδίου Καβάλας’’. Λυπάμαι που δεν δέχτηκα μια πρόσκληση να παρεβρεθώ σε αυτή την όμορφη στιγμή, αν και πρέπει να τονίσω, πως η χαρά μου είναι πολύ μεγαλύτερη, που ένα τόσο σημαντικό αθλητικό έργο για τη γενέτειρά μου παραδίδεται ανανεωμένο, ως παρακαταθήκη, στις νέες γενιές. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτό.

Υ.Γ. Η ειρωνεία είναι ότι βρίσκομαι στην Καβάλα για προσωπικούς λόγους.

Άννα Βερούλη»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr