Καβάλα: 24χρονος έκλεψε κοσμήματα, χρήματα και πιστωτικές από 51χρονη που τον φιλοξενούσε

3 Νοεμβρίου 201616:52

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπή από οικία, που είχε διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Αύγουστο έως 10-10-2016, στην πόλη της Καβάλας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης το παραπάνω χρονικό διάστημα, εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία του στην οικία 51χρονης ημεδαπής, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα καθώς και 2 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες προέβη σε διαδικτυακές συναλλαγές, αξίας περίπου 300 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών – κοσμημάτων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr