Κατσίκης για Σκοπιανό: Οι ΑΝΕΛ θα πειθαρχήσουν, αλλά είναι «εθνική μειοδοσία»

2 Ιανουαρίου 201813:01

Παρά τις εθνικοπατριωτικές κορώνες, οι Ανεξάρτητοι Ελλήνες του Πάνου Καμμένου (που διαρρηγνύει εδώ και μέρες τα ιμάτια του για τη χρήση του όρου «Μακεδονία») «θα πειθαρχήσουν» τελικά στην όποια απόφαση «της πλειοψηφίας» για τη διευθέτηση του ονοματολογικού ζητήματος με την ΠΓΔΜ.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής το είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα: «Ο Πάνος Καμμένος είναι πατριώτης και θα δεν θα (μας) δημιουργήσει προβλήματα» και το πρωί της Τρίτης, στο νέο έτος πια, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης -γνωστός για την άτεγκτη στάση του σε μία σειρά από ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το ονοματολογικό- ήρθε να επικυρώσει την… «πρόβλεψη» του υπουργού (και κυβερνητικού του εταίρου).

«Οι ΑΝΕΛ θα πειθαρχήσουν σε ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία… Εμείς θα σεβαστούμε την αρχή της πλειοψηφίας εάν η πλειοψηφία μειοδοτήσει για τα εθνικά συμφέροντα», ήταν η βαρυσήμαντη δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, κατά την οποία επανέλαβε δυο-τρεις φορές τον όρο «πλειοψηφία μειοδοσίας».

Με άλλα λόγια ΑΝΕΛ και Πάνος Καμμένος μέχρι και… εθνική μειοδοσία θα «υπομείνουν» προκειμένου να μην πέσουν από την κυβερνητική καρέκλα…

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr