Κάτοικοι του Ευμοίρου και της Μορσίνης διαμαρτύρονται για εγκατάλειψη. Εικόνες και σχόλια

23 Ιουνίου 201412:00

Με φωτογραφίες και κείμενα που έφτασαν στα ΜΜΕ κάτοικοι του Ευμοίρου και της Μορσίνης διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό.

Πιο αναλυτικά αναφέρουν:

DSC06413 DSC06495

Οι φωτογραφίες δεν είναι από τη ζούγκλα του Αμαζονίου, αλλά από το άλσος του Ευμοίρου. Δεν θα μαζέψει κανείς το φίδι ;

DSC06480 DSC06341 DSC06462 DSC06448

Ο διπλός δρόμος έγινε μονόδρομος γιατί έκλεισε από τα βάτα, το πεζοδρόμιο καταργήθηκε, στη στροφή δεν υπάρχει ορατότηα, οι πινακίδες της τροχαίας κρύφτηκαν. “Οι δρόμοι έκλεισαν από την οργιώδη βάστηση. Όολοι μαζί δήμος κια πολίτες ας κόψουμε τα χόρτα έξω από το σπίτι μας. Ας καθαριστουν τα πεζοδρόμια γι α να μπορούμε να περπατάμε, ας κοπούν τα χόρτα και κλαδιά για να υπάρχει ορατότητα στις στροφές”

DSC06435

Προεκλογικός πυρετός το 2010 για πεζοδρόμια στο Εύμοιρο και ξανά το 2014 για να τελείωσει ένα τμήμα απέναντι από το σχολείο “αφορούσε” είπαν την ασφάλεια των παιδιών… Και στο γυμναστήριο παιδιά συχνάζουν! γιατί λοιπόν δεν τελειώσατε την πεζοδρόμηση;  
DSC06498 DSC06499

Όταν το παλιό συνυπάρχει με το καινούργιο!! γιατί δεν συντηρήσατε την παλιά στάση με ωραία χρώματα; Η παλιά στάση σκούριασε και έγινε σκουπιδότοπος!! ποιός καθυαρίζει τα χόρτα για να πας στη στάση; τα φίδια παντού!! Η εικόνα προσβάλλει την αισθητική, ουσιαστικά στάση δεν υπάρχει (κανείς ποτέ δεν στέκεται εκεί), χώρια τα τζάμπα λεφτά που ξοδέψατε!! Έλεος κύριοι του Δήμου. 

DSC06292 DSC06285

καλούμε τους επισκέπτες να δουν την παλιά πόλη, τη Σταυρούπολη, το Νέστο, αλλά η έισοδος της Ξάνθης δηλώνει την εγκατάλειψη και την αδιαφορία πολιτών και δημοτικης αρχής. Χώρια την παντελή έλλειψη ορατότητας σε βασικό κόμβο ταχείας κυκλοφορίας, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr