Καθυστερεί η σύνδεση της επέκτασης Σάρδεων. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου θα μείνει κλειστός ο δρόμος του Νοσοκομείου

4 Αυγούστου 201421:59

Οι αρχικές εκτιμήσεις για επαναλειτουργία της οδού Εθελοντή Αιμοδότη, από το ύψος της οδού Ηλιουπόλεως μέχρι το Νοσοκομείο, δεν επαληθεύτηκαν από τις εργασίες που γίνονται για τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στη σύνδεση με τη νέα επέκταση της Σάρδεων και εδώ και δύο εβδομάδες έχει υπερβεί τον αρχικό χρόνο που είχε ανακοινωθεί. Έτσι με νέα ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κάνει γνωστό οτι η διακοπή κυκλοφορίας παρατείνεται μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ανακοινώνεται ότι για τις ανάγκες κατασκευής του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΣΑΡΔΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ», η   προσωρινή   διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό  Εθελοντή Αιμοδότη,   από τη διασταύρωσή της με την οδό Γηροκομείου έως τη διασταύρωσή της με ανώνυμη οδό πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, παρατείνεται   έως 10-9-2014.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr