Καθηλωμένα αυτοκίνητα στην Εγνατία εξαιτίας του χιονιού

19 Ιανουαρίου 201715:11

Καθηλωμένα στο χιόνι βρίσκονται αυτή την ώρα τα οχήματα στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης, στο ύψος των Σαπών με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη.

Οι οδηγοί δεν έχουν καμία ενημέρωση για το ποιο είναι το πρόβλημα αφού η Εγνατία Οδός δεν είχε βγάλει σχετική ενημέρωση και οι έξοδοι της Εγνατίας προς Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, δεν έχουν καθαριστεί με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην έχουν διέξοδο.Ενώ εξακολουθεί η πυκνή χιονόπτωση.

Η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει τα 2χλμ και το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι μετά τον κόμβο της Μέστης προς την περιοχή του Καρανίχτερ .

Στο σημείο βρίσκεται ένα περιπολικό και 2 αλατιέρες, αλλά από την στιγμή που ο δρόμος είναι γεμάτος δεν μπορούν να επέμβουν την συγκεκριμένη στιγμή.

Η κυκλοφορία προς Αλεξανδρούπολη έχει αποκλειστεί εντελώς , οπότε οι οδηγοί πρέπει να βγουν από τον κόμβο της Μέστης προς Κομοτηνή και να επιλέξουν την κατεύθυνση της Εγνατίας προς Κομοτηνή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr