Γιορτές Παλιάς Πόλης: Η καθιερωμένη συνάντηση των Δημοσιογράφων της Ξάνθης στο στέκι των Προσκόπων

5 Σεπτεμβρίου 201316:13

Την καθιερωμένη τους συνάντηση στο στέκι των Προσκόπων, για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης, πραγματοποίησε η “παρέα” των δημοσιογράφων της Ξάνθης.Όπως κάθε χρόνο στο στέκι των Προσκόπων βρέθηκαν οι Τηλέμαχος Αρναούτογλου, Αντώνης Καρανδεινός, Μαρία Κώστογλου, Γιώργος Συληγαρδάκης, Μαριάννα Ξανθοπούλου, Ελένη Διαφωνίδου, Ναταλί Τόνογλου, Σαμή Καραμπουγιούκογλου, Κώστας Κανάτας, Αλκμήνη Μουδανίδου, Γιάννης Σιδηρόπουλος ενώ έλειψαν οι Θοδωρής Μπακάλης, Γιώργος Κουτσουρλής, Σταύρος Καρυπίδης και Μαίρη Δαληκριάδου που είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Από την παρέα τους πέρασαν διάφοροι, όπως οι Ζειμπέκ Χουσεΐν και Νίκος Ανταμπούφης, που βρέθηκαν στο στέκι των Προσκόπων, ενώ τους δημοσιογράφους υποδέχτηκαν οι βαθμοφόροι των Προσκόπων Σωτήρης Στόικος, Δημήτρης Ανθόπουλος και Μπάμπης Νασόπουλος.

Η επιλογή των δημοσιογράφων να βρίσκονται στο στέκι των Προσκόπων, όπως λένε , είναι συνειδητή γιατί, όπως εξήγησε και ο Περιφερειακός Έφορος Σωτήρης Στόικος, τα έσοδα από τις Γιορτές Παλιάς Πόλης συντηρούν τις εγκαταστάσεις και χρηματοδοτούν τις προσκοπικές δράσεις όλη της χρονιάς για τα εκατοντάδες παιδιά και νεαρούς βαθμοφόρους που συμμετέχουν στον Προσκοπισμό της Ξάνθης.

Το κέφι, όπως πάντα δεν έλειψε από τη δημοσιογραφική παρέα, η συζήτηση και η κριτικής της επικαιρότητας με διάθεση εύθυμη και καλοπροαίρετη. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά ενώ οι συναντήσεις συνεχίζονται πάντα, με πολλές αφορμές και σε πολλά μέρη.

20130904_224109

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr