Κατασχέθηκε σχεδόν 1 τόνος ακατάλληλα όστρακα-Συνελήφθη 50χρονος

16 Οκτωβρίου 201620:14

Οκτακόσια ενενήντα οκτώ κιλά (898 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής του Πόρτο Λάγος.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή και από την Ειδική Ομάδα Παράνομης Μετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, εντόπισαν όχημα με οδηγό έναν 50χρονο, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ύποπτων οστράκων.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω όχημα έφερε δεκατρείς σάκους με όστρακα του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους διακοσίων εβδομήντα οκτώ κιλών (278 kg), καθώς επίσης και δώδεκα (12) σάκους με όστρακα του είδους “τελίνα”, υπολειπόμενων διαστάσεων, συνολικού βάρους εξακοσίων είκοσι κιλών (620 kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Πόρτο Λάγος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 50χρονος, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων η οποία θα καταστραφεί.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr