Κατάμεστο το Elisso για την εκδήλωση του ΕΕΕΚ για τη σεξουαλική αγωγή εφήβων με ειδικές ανάγκες

26 Ιουνίου 201520:37

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Επιμορφωτική Εκδήλωση με θέμα «Σεξουαλικότητα εφήβων με ειδικές ανάγκες – Τρόποι διαχείρισης» που έγινε στο Elisso Hotel στις 24/6 και συνδιοργανώθηκε από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας Ξάνθης και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ/μιας Εκ/σης Ξάνθης.

Στο δελτίο τύπου που υπογράφει ο διευθυντής του ΕΕΕΚ Κ. Ψωμακέλης, σημειώνει:

Στο γεμάτο ELISSO οι παρευρισκόμενοι (κυρίως γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες και εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής από τις Περ. Εν. Ξάνθης και Καβάλας) άκουσαν με προσοχή του πολύ αξιόλογους ομιλητές, παρακολούθησαν μια ταινία μικρού μήκους (παραγωγής ΕΕΕΕΚ Γενισέας) που ανέδειξε από μια διαφορετική σκοπιά τον σκοπό και τον ρόλο του ΕΕΕΕΚ Γενισέας στην ευρύτερη περιοχή και στο τέλος έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση που διήρκησε έως τις 22:40 χωρίς να αποχωρήσει νωρίτερα κανένας παρευρισκόμενος.

   Το ραντεβού δόθηκε για το Φθινόπωρο όπου η Επίκουρος Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής του Δ.Π.Θ. κυρία Ασπασία Σερντάρη θα συμμετέχει και πάλι σε παρόμοιου θέματος επιμορφωτική εκδήλωση.

 DSC03099 DSC03104 DSC03110 DSC03076

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr