Κάρυ λαχανικών του Jamie Oliver

30 Ιανουαρίου 201319:00

Συνταγη για 4 ατομα

Υλικά:
σπορέλαιο
1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι καθαρισμένο και χοντροκομμένο
1 κολοκυθάκι πράσινο κομμένο σε κύβους
1/2 κίτρινη κολοκύθα αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους
100γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
150γρ. κουνουπίδι, σπασμένο σε μπουκετάκια
600ml έτοιμη σάλτσα κάρυ
400ml νερό

Εκτέλεση:
Βάζουμε λίγο σπορέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε το κρεμμύδι για 10 λεπτά. Βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μέσα στο τηγάνι μαζί με το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την έτοιμη σάλτσα κάρυ και σιγοβράζουμε για 25 -30 λεπτά, φροντίζοντας να μην βαρυψηθούν τα λαχανικά.
Εάν η σάλτσα μας πήξει περισσότερο από ότι πρέπει προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να πετύχουμε το σωστό δέσιμο. Καλή Όρεξη!

Σημ.: Μπορείτε να τροποποιήσετε αναλόγως τη συνταγή αυτή και να χρησιμοποιήσετε άλλα λαχανικά που διαθέτετε στο ψυγείο σας.

Πηγή:xs-recipes

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr