Καραμπόλα στο κέντρο της Ξάνθης. Ψύχραιμοι και πολιτισμένοι οι οδηγοί !

25 Ιουνίου 201422:46

Καραμπόλα και μάλιστα σε φανάρι καταγράφηκε το πρωί της Tετάρτης στην Ξάνθη.

Πρωταγωνίστησαν 3 αυτοκίνητα τα οποία περίμεναν στο φανάρι της οδού Τσιμισκή , στο ρεύμα ανόδου, στη συμβολή με την οδό Καραολή.

Το φανάρι άναψε πράσινο, ο πρώτος οδηγός του citroen μάλλον άργησε να ξεκινήσει, ο δεύτερος με suzuki έμεινε να περιμένει και ο τρίτος, στη σειρά, με το φορτηγάκι nissan συγκρούστηκε προκαλώντας καραμπόλα, με αποτέλεσμα ο κόσμος να γυρίσει ακούγοντας το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τη σύγκρουση των 3 οχημάτων.

Οι οδηγοί παρέμειναν ψύχραιμοι με τον πρώτο και τον τρίτο οδηγό να συνεννοούνται χωρίς εντάσεις αμέσως μετά το τρακάρισμα και πριν φτάσει η Αστυνομία. Ο ασυνήθιστος οδικός πολιτικός πολιτισμός κατέλαβε και τον ηλικιωμένο οδηγό του δεύτερου οχήματος (τον πιο άτυχο) ο οποίος δεν βγήκε καν από τα αμάξι του τα πρώτα λεπτά.

Η Αστυνομία έφτασε, τα οχήματα μεταφέρθηκαν στην άκρη και οι οδηγοί με τους ανθρώπους της Αστυνομίας προχώρησαν στις αναγκαίες διαβεβαιώσεις, πριν αποχωρήσουν.πριν αποχωρήσουν. Ποιος ευθύνεται και με ποιον τρόπο θα αποζημιωθούν είναι ένα ερωτηματικό. 2014-06-25 13.29.04 2014-06-25 13.29.24-1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr