Καπζά προς Ντελή Χουσεϊν: Εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών και της κακής διαχείρισής σας η περιοχή μας έχει «στοχοποιηθεί»

14 Ιουνίου 202021:21
Με μια ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σήμερα στον Δήμο Μύκης με τον Συνδυασμό του “ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” Τζεμήλ Καπζά, στρέφεται εναντίον του σημερινού Δημάρχου Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν για όλες τις “λανθασμένες επιλογές και την κακή διαχείριση” που κατηγορεί τον τελευταίο πως έκανε με την κρίση του κορονοϊού, τα νέα πολλαπλά κρούσματα του οποίου εδώ και τρεις ημέρες έθεσαν για δεύτερη φορά τον οικισμό του Εχίνου σε καραντίνα.
 
Με έναν απόλυτα νηφάλιο και προσανατολισμένο στο κοινό καλό των κατοίκων του Εχίνου και συνολικά του Δήμου Μύκης λόγο, ο κ. Καπζά δηλώνει εκ νέου ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν κάνουν πολιτική με την υγεία και ότι στηρίζουν κάθε σοβαρή προσπάθεια για την έξοδο από την υγειονομική κρίση
 
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου αναφέρει: 
 
“Ο Δήμαρχος Μύκης κ. Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν με μια συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια καμπάνια ενημέρωσης στην περιοχή μας σχετικά με τον κορονοϊό. Είναι μία σωστή απόφαση. Όμως κ. Δήμαρχε ΑΡΓΗΣΑΤΕ και μάλιστα ΑΡΓΗΣΑΤΕ πολύ. Πάλι όμως πιστεύω ότι είναι ένα βήμα όπου ταιριάζει η γνωστή παροιμία «Στη ζημιά από όπου και αν γυρίσεις είναι κέρδος».
 
 
Εμείς ως ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ακόμη πριν ξεκινήσει η διάδοση του κορονοϊού στην χώρα μας, σας είχαμε ρωτήσει και σας είχαμε προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα και να προβούμε σε ενέργειες ενημέρωσης των δημοτών μας στο θέμα αυτό. Θυμάμαι πολύ καλά την απάντησή σας «όλα είναι υπό έλεγχο αρκεί εσείς της αντιπολίτευσης να μην τριγυρίζετε κάτω από τα πόδια μας». Φυσικά όπως και τότε έτσι και σήμερα επικρίνω την ειρωνική σας συμπεριφορά. Την περίοδο της πανδημίας λέγοντας ότι «Δεν κάνουμε πολιτική με την υγεία» δε σας ενοχλήσαμε καθόλου. Στο διάστημα αυτό για πολλοστή φορά επαναλάβαμε τις προτάσεις μας. Ουκ ολίγες φορές απαιτήσαμε οι συνεδριάσεις των συμβουλίων να γίνονται με τηλεδιασκέψεις. Εσείς το αρνηθήκατε συστηματικά. Στην περίοδο αυτή του κορονοϊού κάναμε αρκετά συμβούλια δια περιφοράς. Ούτε σε ένα από αυτά δεν φέρατε ως θέμα τον Κορονοϊο. Εσείς αντί της ενημέρωσης επιλέξατε για ψηφοθηρικούς λόγους να μοιράζετε μακαρόνια και να δημοσιεύεται φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάνατε λάθος κ. Δήμαρχε, λάθος!
 
Έστω και αργά καταλάβατε το λάθος σας. Τώρα που τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο προσπαθείτε με συναισθηματική φόρτιση να μεταθέσετε τις ευθύνες και τις αποτυχίες ή το λιγότερο να μοιραστείτε τις «αποτυχίες» σας με την αντιπολίτευση. Να είστε σίγουροι για αυτό. Αν, όταν μοιράζατε μακαρόνια και τυριά, μοιράζατε, ενημερωτικά φυλλάδια για το κορονοϊο, οργανώνατε μια καμπάνια ενημέρωσης σήμερα ίσως η εξάπλωση του κορονοϊού δεν θα έφθανε στο σημείο αυτό.
 
 
Κύριε Δήμαρχε! Για την έλλειψη της ενημέρωσης είστε ο μοναδικός υπεύθυνος. Εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών και της κακής διαχείρισής σας η περιοχή μας έχει «στοχοποιηθεί» από κάποιους «κακοπροαίρετους». Και εμείς είμαστε ενάντια στη «καμπάνια στιγματισμού» που επιχειρούν κάποιοι «κακοπροαίρετοι». Από την εμφάνιση του κορονοϊού μέχρι σήμερα ο οικισμός του Εχίνου πέρασε μια επώδυνη περίοδο. Εμείς, καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες των αδερφών μας από τον Εχίνο για την προσπάθεια πυροδότησης μιάς «καμπάνιας στιγματισμού» τους από κάποιους «κακοπροαίρετους» και εκφράζουμε την αμέριστη συμπατάσταση μας στο θέμα αυτό. Όμως, αντιλαμβανόμενοι της σοβαρότητα της κατάστασης που βιώνουμε, και χωρίς να ξεχνάμε ότι η ζωή και η υγεία είναι τα πολυτιμότερα αγαθά μας, για ακόμη μια φορά τονίζουμε την ανάγκη τήρησης των μέτρων που έχουν λάβει οι αρμόδιοι φορείς. Εμείς όλο αυτό το διάστημα αποφύγαμε να κάνουμε πολιτική έχοντας ως μοναδικό μέλημα την υγεία των δημοτών μας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει πολιτική με την δημόσια υγεία. Στηρίζουμε κάθε σοβαρή προσπάθεια για την έξοδο από αυτή την υγειονομική κρίση. Σε αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης δεν αναμένουμε πλέον την πρόσκληση για συμμετοχή της αντιπολίτευσης. Ωστόσο είναι άξιον απορίας η μη πρόσκληση των δύο γιατρών και ενός φαρμακοποιού βουλευτών του νομού μας…
 
Εύχομαι καλή ανάρωση σε όσους δημότες και όλους τους άλλους που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊο. Ο θεός ας μας βοηθήσει όλους μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr