Κάποιο άγαλμα που είδε τον θυμήθηκε, και τον πόνο του να ακούσει δεν αρνήθηκε

3 Νοεμβρίου 201813:39

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα άρθρο -at again Nostradamou- είχαμε γράψει, “Κώστας Ζαγναφέρης – Από επίδοξος Περιφερειάρχης, “ουρά” του Μέτιου” όπου αναφέραμε: 

“Ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για την θέση του Περιφερειάρχη και μετά την μη εκλογή του δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την θέση που πήρε η Νέα Δημοκρατία στην διαδικασία στηρίζοντας ανοιχτά τον Χ.Μέτιο. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο Κώστας Ζαγναφέρης θα το έπαιρνε αυτό ως αφορμή ώστε να ξεκινήσει την προσπάθεια διεκδίκησης της ηγεσίας στην Περιφερειακή Αναγέννησης η ακόμα και την ηγεσία μια νέας κίνησης.”

Και κάπως έτσι πέρασαν οι μέρες και οι μήνες, και ο Κώστας Ζαγναφέρης ασχολήθηκε με τον άγαλμα του Καραμανλή. Κάπου εκεί που το άγαλμα έπαιρνε μορφή, πρέπει να του μίλησε, και να του θύμισε του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ότι έρχονται εκλογές. 

Ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος που λίγο έλειψε να διαγράψει και τον εαυτό του από την Περιφερειακή Αναγέννηση , κατόρθωσε, με επιτυχία, να στρέψει όλη την Νέα Δημοκρατία της περιοχής εναντίον του. 

Όλο λοιπόν ο Κώστας Ζαγναφέρης έψαχνε χορηγούς για το άγαλμα, κάποιοι άλλοι στην Περιφέρεια κοιτούσαν πως θα την απαλλάξουν από την Μέτιο. Μαρκόπουλος, Πατακάκης, Αμοιρίδης, Βενετίδης, Πέτροβιτς και άλλοι, είναι σε μια συνεννόηση ώστε τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας να πειστούν ώστε να πάνε σε ένα άλλο πρόσωπο κοινής αποδοχής και όχι απαραίτητα κάποιο από τα προαναφερόμενα. 

Και κάπου εκεί έκανε την εμφάνιση του ο Κώστας Ζαγναφέρης ο οποίος απαίτησε να είναι αυτός το πρόσωπο που θα στηρίξουν όλοι για την Περιφέρεια ενώ είχαν αποφασιστεί οι κινήσεις.

Πιστοί στην κουλτούρα του κουλτούρα του Γιώργου Παυλίδη, όλοι έκαναν πίσω και έδωσαν το χρίσμα στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης.

Όμως δεν υπολόγιζαν σε κάτι , ο Κώστας Ζαγναφέρης δεν είναι πολιτικός άντρας, και δεν ήταν ποτέ. Λειτουργεί με το συναίσθημα και πάντα εκ του ασφαλούς. 

Χωρίς να το θέλει αυτή την φορά, δεν έγινε μόνο η ουρά, αλλά και ο λαγός του Μέτιου

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr