Καν’το όπως οι Δραμινοί: μια μεγάλη αγκαλιά, μια αναγκαία προσφορά

29 Μαρτίου 202105:46

Ένα σημαντικό αυτή την περίοδο εγχείρημα από τους πολίτες της γειτονικής Δράμας ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, με την συγκέντρωση υλικών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Ελασσόνας.

Το Σωματείο Εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας», σε στενή συνεργασία με τον Σύλλογο «Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες» και το «1ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελώνα», προσέφεραν αγαθά πρώτης ανάγκης από το υστέρημά τους σε συνανθρώπους μας που στα χωριά του Δήμου Ελασσόνας που ταλανίζονται από τους πρόσφατους σεισμούς με αποτέλεσμα να έχουν χάσει ακόμη και την στέγη τους.

Τα δυο Σωματεία κατέγραψαν τις πραγματικές ανάγκες των σεισμοπαθών και έχουν οργανώσει τη σωστή διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι συγκεντρώθηκαν κι αποστάλθηκαν εκατό τριάντα επτά (137) κούτες με είδη πρώτης ανάγκης, τροφίμων μακράς διάρκειας, καθαριστικά και διάφορα κλινοσκεπάσματα.

Οι εκπρόσωποι το Σωματείου Εθελοντών “Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας” ευχαρίστησαν δημόσια τους πολίτες που συμμετείχαν ενεργά σε ακόμα μια αλυσίδα αγάπης και επιτεύχθη ο στόχος: να μοιραστεί απλόχερα η αγάπη και να εκφραστεί η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr