Κανένα μέτρο προφύλαξης για το χατήρι της φωτογραφίας

7 Απριλίου 202016:27

Ο Δήμος Ξάνθης, μετέφερε, παρέδωσε και εγκατέστησε, ένα «isolation boxe» στη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Σταυρούπολης, μετά από παρότρυνση της συντονίστριας της μονάδας κας Ουρανίας Μαγκλή.

‘Οπως θα διαπιστώσουμε, για το χατήρι της φωτογραφίας οι οδηγίες που έχει δώσει η πολιτεία, όπως οι αποστάσεις δεν τηρούνται. 

Τα «Σημεία Υποδοχής και προληπτικού ελέγχου» που καθιέρωσε το Υπουργείο Υγείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού σε όλες τις μονάδες υγείας,  λειτουργούν ως προστασία-απομόνωση  για τους προσερχόμενους στις μονάδες, για τους ήδη διαμένοντες στις μονάδες, για το προσωπικό υγείας όλων των επιπέδων και τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο της μονάδας.

Το isolation box που εγκαταστάθηκε στη Σταυρούπολη είναι πλήρως εξοπλισμένο, τηρώντας τις προϋποθέσεις-προδιαγραφές, που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας της χώρας και εντάσσεται στις επικουρικές προσπάθειες του Δήμου Ξάνθης στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλη την κοινωνία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr