Καμμένος: Νοικιάζει δικό του κτίριο στο κόμμα του έναντι 6.000 ευρώ!

25 Οκτωβρίου 201314:30

Καμμένος κερνάει, Καμμένος πίνει, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νέα.

Έναντι 6.000 ευρώ το μήνα νοικιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα γραφεία τους στην Καλλιθέα, τα οποία ανήκουν στην οικογένεια του Πάνου Καμμένου και συγκεκριμένα στον πατέρα του Ηλία Καμμένο.

Την ίδια ώρα ανοίκιαστα γραφεία της γύρω περιοχής διατίθενται με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, έως το ένα τρίτο της τιμής.

«Είναι μείζον ηθικό ζήτημα: πώς μπορεί κανείς να δαπανά σε ενοίκια κρατικό χρήμα το οποίο καταλήγει στην ίδια την οικογένειά του, ενώ θα μπορούσε να εξοικονομεί σημαντικά ποσά αν ενοικίαζε άλλο χώρο σε απόσταση μόλις μερικά οικοδομικά τετράγωνα από τα σημερινά γραφεία» τονίζει το ρεπορτάζ των Νέων.

Το μίσθωμα των 6.000 ευρώ προορίζεται για μέρος του 1ου ορόφου του κτιρίου στην Καλλιθέα, το οποίο ανήκει στον Ηλία Καμμένο. Στα αρχικά σχέδια όμως του Πάνου Καμμένου ήταν η σύναψη τριών μισθωτηρίων συμβολαίων για τρεις διαφορετικούς χώρους του κτιρίου, καθώς ακουγόταν η άποψη ότι «πρέπει να υπάρχει άπλα». Κάθε χώρος θα ενοικιαζόταν έναντι 6.000 ευρώ, με το συνολικό τίμημα να ανέρχεται σε 18.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο τα σχέδια δεν προχώρησαν: ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει, φέρεται ότι αρνήθηκε να υπογράψει.

Πηγή : ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr