Καμιά ενημέρωση για το Καρναβάλι – Δεν βρίσκουν πληροφορίες οι επισκέπτες και πάνε σε άλλες πόλεις

26 Ιανουαρίου 201717:47

Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει πλέον με τις φετινές ΘΛΕ αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί το θέμα το πρόγραμμα και οι στολές των πληρωμάτων. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην έχει γίνει καμιά καμπάνια και οι υποψήφιοι επισκέπτες να μην μπορούν να ενημερωθούν ώστε να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους. 

Από την άλλη, σε πόλεις που έχουν ήδη αναβαθμίσει το δικό τους καρναβάλι, με τον νέο χρόνο έχουν ανακοινωθεί τα πάντα με αποτέλεσμα όσοι αναζητούν πληροφορίες για την Ξάνθη να μην βρίσκουν και να στρέφονται σε άλλες πόλεις. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αλλά φέτος έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η πόλη είναι χωρίς στολισμό, δεν υπάρχει το κλίμα αυτό που θα συμπαρασύρει ακόμα και τις επιχειρήσεις να μπούνε σε μια τέτοια διαδικασία.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η ανικανότητα του Δήμου να διαχειριστεί σωστά τον θεσμό, θα έχει ως αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μόλις δύο ημέρες όπου ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα διήμερο πάρτι όπου μερικές χιλιάδες θα ξεφαντώνουν. Το φετινό πρόγραμμα το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί τολμούμε να προβλέψουμε ότι δεν θα είναι καλύτερο από αυτό του 2016 όπου η μετριότητα του προγράμματος είναι μια συμπαθητική περιγραφή.

Και όλα τα παραπάνω έχουν έναν υπεύθυνο και δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο Ξάνθης, και επειδή χρόνος τώρα δεν υπάρχει, με την λήξη των φετινών ΘΛΕ θα πρέπει να ζητήσει ευθύνες. Η ευθύνη δεν μπορεί να φύγει από τον ίδιο, θα έπρεπε από την αρχή του χρόνου να ήταν σε εγρήγορση και κάποια στιγμή να ζητήσει εξηγήσεις. 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr