Καμία ανησυχία για την υγεία του αντιστρατήγου Καμπά

27 Ιανουαρίου 201902:03

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επιβεβαιώνει ότι ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς υπέστη ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής» επισημαίνεται σε ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς και τη διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο αντιστράτηγος Καμπάς αισθάνθηκε καρδιακές ενοχλήσεις περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, λιγότερο από τρεις ώρες αφού το ΚΥΣΕΑ τον επέλεξε ως τον νέο αρχηγό ΓΕΣ. Ο αντιστράτηγος, μέχρι χθες διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, διέμενε στην Αλεξανδρούπολη. Το ελαφρύ επεισόδιο τον οδήγησε να σπεύσει στο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση τοποθέτησης stent (μπαλονάκι).

Οπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού προσήλθε στο νοσοκομείο ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. 

«Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr