Ι. Καμαρίδης: Ο Δήμος Πρότυπο σφραγίζει η μπαζώνει τα προβλήματα του Δήμου

25 Σεπτεμβρίου 201719:35

Με ανάρτηση του ο επικεφαλής της παράταξης ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ επιτίθεται στον Δήμαρχο Ξάνθης αναφέροντας έναν αριθμό θεμάτων, αναλυτικά:

Αναγκαζόμαστε να εγκαλέσουμε για ακόμη μια φορά την δημοτική αρχή, για την αδιαφορία που επιδεικνύει σε καυτά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες και που τακτικά επισημαίνουμε ως παράταξη, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου και των οργάνων που συμμετέχουμε.
Δυστυχώς αποδεικνύεται και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της, στην διαχείριση των στοιχειωδών παροχών προς τους πολίτες και εξηγούμαστε: 
Ως αντιπολίτευση φέραμε για πρώτη φορά το θέμα του κολυμβητηρίου αμέσως μόλις μας εμπιστεύθηκαν οι Ξανθιώτες την ψήφο τους, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις. Αποτέλεσμα, η δημοτική αρχή να… ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ το δημοτικό κολυμβητήριο! 
Κάτι ανάλογο ισχύει και με τις παιδικές χαρές, για τις οποίες ζητήσαμε εξηγήσεις και τους λόγους μη λειτουργίας ορισμένων (τότε) από αυτές, με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να τις… σφραγίσει ΟΛΕΣ!
Επίσης ο χώρος των Καπναποθηκών γνωστός και ως «Π», όπου φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Μετά την παρουσία κάποιων προβλημάτων στον χώρο, η δημοτική αρχή, αντί παρεμβάσεων, προτίμησε να τον… ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ! 
Ο «κατάλογος» όμως είναι πολύ μακρύς… Επιγραμματικά αναφέρουμε τον 1ο παιδικό σταθμό, ο οποίος λόγω προβλημάτων στις κτιριακές εγκαταστάσεις… ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΕ! Η πεζογέφυρα των Κιμμερίων που για πολλοστή φορά επισημάναμε την επικινδυνότητά της και μάλιστα μετά την πρόσφατη πτώση γέφυρας στον Ιάσμο και παρόλο οτι βρέθηκαν και τα χρήματα… ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΕ από τον Δήμο! 


Το σιντριβάνι που βρίσκεται δίπλα στο Ξενία, σήμα κατατεθέν της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της πόλης αντι να λειτουργήσει… ΜΠΑΖΩΘΗΚΕ! 
Το περίφημο Άλσος Ευμοίρου και το εκεί δημοτικό ακίνητο… ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ πλήρως από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής! 
Το δημοτικό πάρκινγκ επί της οδού Κ. Μπένη, λόγω προβλημάτων αποφασίσθηκε να… ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ! 
Μας ενοχλεί αφάνταστα και μας πικραίνει το γεγονός της εύκολης λύσης για την δημοτική αρχή, που είναι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ όλων εκείνων των εγκαταστάσεων που είναι ιδιαίτερα χρηστικές για τους δημότες, με την πρώτη εμφάνιση κάποιου προβλήματος!


Δικός μας ρόλος είναι να αναδεικνύουμε θέματα και προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις στην δημοτική αρχή.
Ο Δήμος- «πρότυπο» όμως προτιμάει να ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ και να ΜΠΑΖΩΝΕΙ αντί να επιλύει τα προβλήματα αυτά καθ’ αυτά. 
Εμείς ως δημοτική παράταξη κάνουμε αυτό που ο θεσμικός μας ρόλος απαιτεί και επιτρέπει.
Τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής τις παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών μας!

Για την δημοτική παράταξη
ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
ΔΗΜΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr