Καλώς τα δεχτήκαμε – Τα Japonia άρχισαν την κοινωνική πολιτική

14 Ιανουαρίου 201912:07

Με δελτίο τύπου, ο Δήμος Μύκης ανακοινώνει ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της ΣΕΚΑΠ φρόντισαν για την δωρεάν διανομή καυσόξυλων στους κατοίκους της ορεινής περιοχής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο στήριξης των αδύναμων οικογενειών του Δήμου, ο Δήμος Μύκης προχώρησε τις τελευταίες ημέρες σε διανομή επιπλέον  ποσοτήτων από καυσόξυλα σε οικογένειες του Δήμου μας που αυτή τη χειμωνιάτικη περίοδο βρίσκονται σε ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, με την ευγενική χορηγία της καπνοβιομηχανίας Japan Tobacco International ο Δήμος Μύκης προχώρησε σε διανομή 160 τόνων καυσόξυλων. 

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμος Μύκης ευχαριστεί δημοσίως τη Εταιρία Japan Tobacco International για την ευγενική αυτή χειρονομία και επισημαίνει την προθυμία που επιδεικνύει η εταιρεία για προσφορά σε θέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιστικών δράσεων στην περιοχή μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Γιαννακίδη Στάθη καθώς και τους Βουλευτές Ξάνθης κ.κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και  Στογιαννίδη Γρηγόρη για την  πολύτιμη συνεισφορά τους στην επίλυση του ανωτέρω θέματος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr