Κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης Ξάνθης για σύσκεψη ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα

6 Μαΐου 201711:55

“Η λεγόμενη διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστές της ΕΕ και του ΔΝΤ για τη «δεύτερη αξιολόγηση», βαίνει προς ολοκλήρωση. Το αποτέλεσμά της δεν είναι άλλο απ’ την επιβολή νέων τερατωδών μέτρων ενάντια στους εργαζόμενους και στο λαό. Μέτρα που έρχονται να προστεθούν στα παλιά. Σ΄ αυτά που πέρασε τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο κι οι προηγούμενες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των διάφορων κολαούζων.

Η κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά τις αντιστάσεις του λαού και των εργαζόμενων είναι τελείως αναντίστοιχη μ΄ αυτή που απαιτείται, κι όχι με ευθύνη τους! Οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ φέρουν τεράστια ευθύνη για την αποσυγκρότηση του εργατικού κινήματος και την υπονόμευση κάθε αγώνα.

Η διασπορά εκλογικών και κοινοβουλευτικών αυταπατών, η άρνηση της γραμμής της αντίστασης και της διεκδίκησης, της σύγκρουσης με την ντόπια εξαρτημένη αστική τάξη και τους ιμπεριαλιστές οδηγούν το λαό στη γωνία και στην ηττοπάθεια.

Κόντρα σ’ αυτό το κλίμα, να προβάλλουμε την πραγματική διέξοδο! Αυτή των μαζικών κι αποφασιστικών εργατικών και λαϊκών αγώνων. Όπου οι εργαζόμενοι κι ο λαός, μέσα από συνελεύσεις, απεργίες, διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις κι όποιες άλλες μορφές αγώνα αποφασίσουν, να πάρουν την υπόθεση στα δικά τους χέρια τους και να παλέψουν ενάντια στο νέο κύμα της επίθεσης, αλλά ενάντια και σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και «μνημόνια».

Καλούμε οργανώσεις/συλλογικότητες/αγωνιστές, σε σύσκεψη-συζήτηση

την Τρίτη 9 Μάη στις 7:00 μ.μ., στο καφέ «Βυζάντιο»

με στόχο την κοινή δράση ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα” , καταλήγει η Λαϊκή Αντίσταση Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr