Κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης για τη διοργάνωση συγκέντρωσης-διαδήλωσης

3 Ιουνίου 201511:16

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Αντίστασης αναφέρεται:

Η υποταγή της νέας κυβέρνησης στο κεφάλαιο και στον ιμπεριαλισμό και τα νέα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζονται, έρχονται να δώσουν νέο χτύπημα στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού και της νεολαίας.

Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλει το λαό στη γωνία, παρακολουθητή των εξελίξεων, ανήμπορο να αντιδράσει. Τον θέλουν με νέες αυταπάτες για το ρόλο της διαπραγμάτευσης, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ. Ας μη τους κάνουμε το χατίρι!!!

Η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ Ξάνθης με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις που οδηγούν πιθανότατα σε μια άμεση υπογραφή νέας αντιλαϊκής συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των ιμπεριαλιστών ΕΕ και ΔΝΤ, καλεί σε σύσκεψη οργανώσεων και συνδικαλιστικών σχημάτων την Πέμπτη 4 Ιούνη, 19:00 στο καφέ Βυζάντιο, έτσι ώστε να διερευνηθεί και να αποφασιστεί η συνδιοργάνωση συγκέντρωσης – διαδήλωσης το αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Ξάνθη 2-6-2015

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr