Καλά τα πάει ο Μέτιος – Εταιρεία ευχαρίστησε τον Αμοιρίδη για την βοήθεια του σε έκθεση τουρισμού

9 Φεβρουαρίου 201817:06

Αυτά δε γίνονται θα έλεγε κάποιος αλλά έλα όμως που στην Περιφέρεια Ανατολικής – Μακεδονίας και Θράκης όλα γίνονται. Το τουριστικό γραφείο Mermaid Travel Services, αποκλειστικός συνεργάτης της TUI Destination Services για την Αν. Μακεδονία και Θράκη, συμμετείχε στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών «Salon des Vacances» το τετραήμερο 01 Φεβρουαρίου – 04 Φεβρουαρίου και φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ με δικό του stand και επωνυμία «THASSOS KAVALA».

Και αφού τελείωσε η έκθεση, η άνθρωποι της Mermaid Travel Services με δελτίο τύπου που έστειλαν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου αναφέρθηκαν στην έκθεση και τέλος ευχαρίστησαν όσους βοήθησαν. Και ενώ θα περίμενε κανείς μέσα σε αυτούς να είναι και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της ΑΜΘ κ.Αντωνιάδης με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το ευχαριστώ ήταν προς τον Μιχάλη Αμοιρίδη. Θεωρήσαμε ότι ήταν λάθος αλλά η αναφορά ήταν σαφής, “πρώην Θ.Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αμοιρίδη, οι οποίοι με την στήριξη τους βοήθησαν να είναι παρόν η περιοχή στο περίπτερο του ΕΟΤ με αυτόνομο stand”

Μάλλον ο Χρήστος Μέτιος αντί να κάνει αναθέσεις με ημερομηνία υπογραφής 8/02/2018 και καταλυτική ημερομηνία 23/02/2018 όπως “Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του 3ου Υποέργου με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ” αξίας 49.000 ευρώ με αντικείμενο των υπηρεσιών του Αναδόχου είναι η τεχνική και επιστημονική υποστήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου στην υλοποίηση των ενταγμένων έργων και αυτών που θα ενταχθούν στο Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη» 2014 – 2020, και , Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του 1ου Υποέργου με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ με αντικείμενο των υπηρεσιών του Αναδόχου είναι η τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΥΔ ΕΠ ΠΑΜΘ) στην εξειδίκευση των δράσεων της Ο.Χ.Ε. της Πολιτιστικής Διαδρομής της Εγνατίας Οδού, συμπεριλαμβανομένων των δράσεων της επιχειρηματικότητας, αξίας και πάλι 49000, μπορεί να αναθέσει στον Αμοιρίδη την διαχείριση του τουρισμού. Έτσι, θα έχει και τον κ.Αντωνιάδη Αντιπεριφερειάρχη και τον Αμοιρίδη από κοντά μήπως αλλάξει απόφαση και αποφασίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης της ΑΜΘ (το τελευταίο μπορείτε να το κάνετε print screen)

Αναλυτικά το δελτίο που ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη (πρώην) για την δουλειά που θα έπρεπε να κάνει ο νυν

«Συμμετοχή στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών Salon des Vacances»

Το τουριστικό γραφείο Mermaid Travel Services, αποκλειστικός συνεργάτης της TUI Destination Services για την Αν. Μακεδονία και Θράκη, συμμετείχε στην τουριστική έκθεση των Βρυξελλών «Salon des Vacances» το τετραήμερο 01 Φεβρουαρίου – 04 Φεβρουαρίου. Φιλοξενήθηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ με δικό του stand και επωνυμία «THASSOS KAVALA».

Ήταν μια κίνηση που οργανώθηκε από το τουριστικό γραφείο με κύριο στόχο τη προβολή της περιοχής στο Βέλγικο κοινό. Σε συνδιασμό με την τουριστική καμπάνια της TUI Βελγίου γίνετε προσπάθεια για την στήριξη των 2 πτήσεων που ξεκινάνε τον Μάιο 2018 από την TUI Fly και συνδέουν απευθείας για πρώτη φορά το αεροδρόμιο Καβάλας με το αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Από την πρώτη ημέρα της έκθεσης έως και την τελευταία η  προσέλευση του κόσμου και το ενδιαφέρον για το προορισμό ήταν πολύ μεγάλα.

Την δεύτερη ημέρα, 02 Φεβρουαρίου είχε διοργανωθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΤ ειδική παρουσίαση της περιοχής, η οποία έγινε από εκπροσώπους του γραφείου. Ιδιαίτερο ευχάριστο γεγονός αποτέλεσε η παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Κουντουρά η οποία και χαιρέτησε την παρουσίαση καθώς επίσης και των        γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κο. Τζιάλλα και της υπεύθυνης του ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα. Σκαρβέλη. Με το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων .

Στην προσπάθεια αυτή άμεση ανταπόκριση και συγχρηματοδότηση υπήρξε από τα ξενοδοχεία:

  • Makryammos Bungalows
  • Xenios Gate
  • DHotels
  • Louloudis Hotels
  • Atrium
  • Aeolis
  • Alea

Επιπλέον διευκόλυνση αποτέλεσε η οικονομική συμμετοχή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας.

Οφείλει να γίνει αναφορά στους : Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Μαρκόπουλο, Υπεύθυνη ΕΟΤ Κάτω Χωρών κ.Σκαρβέλη και πρώην Θ.Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Αμοιρίδη, οι οποίοι με την στήριξη τους βοήθησαν να είναι παρόν η περιοχή στο περίπτερο του ΕΟΤ με αυτόνομο stand.

Μια συλλογική κίνηση με αρκετούς υποστηρικτές και κυρίως θετικά αποτελέσματα.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διάθεση φωτογραφικού υλικού επικοινωνήστε με το τουριστικό γραφείο    Mermaid Travel Services ,  info@mermaidtravel.gr 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr