Κάδοι Οικιακής Κομποστοποίησης και στην Ξάνθη. Αιτήσεις στο Δήμο Ξάνθης

5 Νοεμβρίου 201409:56

Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Ξάνθης, στα πλαίσια του έργου POMIS, πραγματοποιείτε η Πιλοτική Δράση της Οικιακής Κομποστοποίησης στο σύνολο της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων του Δήμου Ξάνθης στην εν λόγω Πιλοτική Δράση της Οικιακής Κομποστοποίησης, απαραίτητη είναι η αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mayor@cityofxanthi.gr, όπου θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους (οδός, πόλη) και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους, ή τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης, στα τηλέφωνα: 25410 70526 και 25410 68003.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα παραλάβουν Κάδο Οικιακής Κομποστοποίησης, από τον Δήμο Ξάνθης, ο οποίος είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε χώμα (όχι σε τσιμέντο ή μπαλκόνι). Η λειτουργία του Κάδου Οικιακής Κομποστοποίησης θα παρακολουθηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να αξιολογηθεί και να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr