Κ. Δαλάτσης: Μετά τη συνάντηση με Χατζηευαγγέλου ανακοινώνω συνδυασμό

16 Μαρτίου 201415:17

Μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Στέλιο Χατζηευαγγέλου, θα ανακοινώσει τα ονόματα του συνδυασμού του (το βασικό πυρήνα) ο Κώστας Δαλάτσης στο Δήμο Τοπείρου.

Αυτή ήταν η άποψη που εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Κώστας Δαλάτσης, μιλώντας στην ενότητα social του Καναλιού 6, το βράδυ της Παρασκευής. Όπως σημείωσε, μπορεί ο πυρήνας του συνδυασμού να είναι έτοιμος και να μην επιχειρεί να κληρονομήσει την απερχόμενη παράταξη, όμως για λόγους ηθικούς και ουσιαστικούς, θα έχει πρώτα μια συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου για να γνωρίζει τις προθέσεις του, πριν ανακοινώσει το συνδυασμό του.

Παρότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια άλλη παράταξη από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και εφόσον ο συνδυασμός του Κώστα Δαλάτση έχει σχηματοποιηθεί θα ζητήσει και την άποψη του Στέλιου Χατζηευαγγέλου έναντί του, πριν προχωρήσει στις ανακοινώσεις. Κυρίως, αυτό που φαίνεται να περιμένει, είναι να ξέρει αν τον στηρίζει ή όχι, για να κάνει τις ανάλογες κινήσεις.

Η συνάντηση δεν αναμένεται πριν την Τετάρτη και τότε, θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr