Ιταλία:Παράφρονας πυροβόλησε αστυνομικούς την ώρα που ορκιζόταν η κυβέρνηση

28 Απριλίου 201314:45

Ανταλλαγή πυροβολισμών με δύο τραυματίες αστυνομικούς σημειώθηκε μπροστά στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης Παλάτσο Κίτζι, την ώρα που σε μικρή απόσταση ορκιζόταν η κυβέρνηση του Λέτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που άνοιξε πυρ κατά δυο καραμπινιέρων που βρίσκονταν μπροστά από το κυβερνητικό μέγαρο Παλάτσο Κίτζι της Ρώμης, συνελήφθη.

Η ιταλική τηλεόραση RAI μεταδίδει ότι το άτομο που πυροβόλησε φορούσε κουστούμι, έφτασε μπροστά στην είσοδο του κυβερνητικού μεγάρου και άρχισε να πυροβολεί κατά τον καραμπινιέρων. Στο έδαφος, βρέθηκαν επτά κάλυκες από φυσίγγια. Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παράφρονα, κατάγεται από την Καλαβρία και μένει κοντά στο Τορίνο.

 

Η ιταλική αστυνομία, στο κέντρο της Ρώμης, είναι σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής ενώ αμέσως μετά τη λήξη της ορκωμοσίας, οι είκοσι ένας υπουργοί της κυβέρνησης Λέττα πήγαν αμέσως στα υπουργεία τους για την άμεση ανάληψη των καθηκόντων τους.
www.newsit.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr