“Ιστορικός συμβιβασμός ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής” – Έδωσαν το μήνυμα στους Τούρκους

5 Δεκεμβρίου 201618:36

Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και εννέα βουλευτές μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη.

Πριν μια εβδομάδα έβγαινε φωτογραφία με τον ΤΣΕ, σήμερα με τον Χρήστο Παπά

Η Νίνα Κασιμάτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχε στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα και έβγαζε πύρινα επαναστατικά Post για τον Φιντέλ Κάστρο. Μετά από μια εβδομάδα όμως είναι Δευτέρα, οπότε μπορούσε να βγει φωτογραφία αυτή την φορά με τον Χρήστο Παπά της Χρυσής Αυγής.

15284134_10153876682627282_3905528509520087887_n

Με όλα αυτά τίθεται πλέον σοβαρό θέμα όσο αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και την μόδα του αντιναζισμού που οργάνωσε όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον θα κληθούν να συμπεριφερθούν ως γνήσιοι αντιφασίστες η θα για ακόμη μια φορά θα κάτσουν στην γωνία για χάρη της καρέκλας. 

Να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και οι “αντιναζί” κουνούσαν το δάχτυλο σε πολιτικούς αντιπάλους είτε γιατί με το θεσμικό τους ρόλο συναντούσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής είτε γιατί δεν συμμετείχαν στο καπέλωμα εκδηλώσεων

Διαβάστε ποιοι είναι οι εννέα από τους συνολικά 55 βουλευτές της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας που συμμετέχουν στο ταξίδι:

Αυλώνιτου Ελένη ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννης Δέδες ΣΥΡΙΖΑ

Νίνα Κασιμάτη ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Ντζιμάνης ΣΥΡΙΖΑ

Ρίζος Δημήτρης ΣΥΡΙΖΑ

Κασιδιάρης Ηλίας Χρυσή Αυγή

Χρήστος Παππας Χρυσή Αυγή

Ιωάννης Αϊβατίδης Χρυσή Αυγή

Κατσίκης Κωνσταντίνος ΑΝΕΛ

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr