Ισονομία στην ανομία ζήτησε ο Πρωθυπουργός για τους ανεξέλεγκτους

7 Μαΐου 201914:54

Τι ακριβώς είπε ο Πρωθυπουργός, να υπάρχει ισονομία στην Θράκη. Helloooooo, που λένε και οι 17χρονοι, στην Θράκη υπάρχουν πολλές κατηγορίες Αλέξη Τσίπρα, και αυτοί που σου έγραψαν τον λόγο σου, είναι αποστειρωμένοι από την κοινωνία για να γράψουν αυτά που είπες και τα οποία προκάλεσαν την οργή των Ξανθιωτών. 

Ζητάς ισονομία γιατί, για τις σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων; Έχουν κυκλοφορήσει μέσα στην Ξάνθη οι γραφιάδες σου να δεις πως αυτή την ισονομία την καθορίζουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια οι ίδιοι οι πολίτες; Ποιος διόρισε εσένα και τους γραφιάδες σου προστάτες αυτής της σχέσης, η καλύτερα, ποιος σε είπε ότι χρειάζεται προστάτες αυτή η σχέση.

Και το πήγατε και ένα βήμα παραπάνω, ζητήσατε ισονομία μέσα σε νομοταγείς πολίτες, ζητήσατε ισονομία όταν αυτοί που κλείσατε το μάτι, δεν ακολουθούν κανένα νόμο και κανένα κανόνα, ελαχίστων νοικοκυραίων, καλών ανθρώπων που φυσικά είναι δεξιοί. 

Γιατί κύριε Τσίπρα, δεν πήγατε να δείτε την ανομία ανάμεσα σε νοικοκυραίους και σε αυτους που υπερασπίζεστε σε ένα παζάρι; Δεν βάζουμε πιο δύσκολα, απλά, σε ένα παζάρι Να πάρετε και το ΙΚΑ μαζί σας, και την εφορία, και ότι άλλο θέλετε, και να επιβάλλεται την ισονομία, γιατί οι αδύναμοι, είναι οι νομοταγείς πολίτες με τα χαρτιά τους. 

Και επειδή δεν μπορείτε να επιβάλλεται την ισονομία μέσα στους παράνομους, πήγατε στην Σταυρούπολη, και μάλιστα 2 φορές μέσα σε ένα χρόνο, και τους ψοφήσατε στα πρόστιμα, τέτοια μάλιστα που είναι ο ετήσιος τζίρος τους, όχι κέρδος.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr