Ήρθε στην Ελλάδα το Kia Ceed GT Line

18 Δεκεμβρίου 201809:05

Πάτησε τους τροχούς του στο Ελληνικό έδαφος το μοντέλο GT Line και, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην γκάμα του νέου Kia Ceed. Στην Ξάνθη θα το δείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία “ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ”

Το περιγράφουν ως την best-seller έκδοση, για το κορυφαίο μοντέλο της Kia καθώς οι ιθύνοντες της πιστεύουν πως θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των πωλήσεων.

Με δυναμική εμφάνιση η οποία περιλαμβάνει: Χρωμιωμένες αλλά και μαύρες-gloss λεπτομέρειες στην γρίλια, νέου σχήματος προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και νέου σχεδιασμού τροχούς 17 (ή 18 ιντσών προαιρετικά) το Ceed αποκτά sportive χαρακτηριστικά.

Στο εσωτερικό, το τιμόνι έχει επίπεδο κάτω μέρος και ειδικό λογότυπο GT Line, οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο έχουν paddles πίσω από το τιμόνι, τα εμπρός καθίσματα είναι πιο σπορ σχεδιασμού ενώ αντί για το γκρι, το χρώμα που κυριαρχεί στο εσωτερικό είναι το μαύρο.

Για όσους έχουν οικογένεια και δεν ξεχνούν την διασκέδαση στην οδήγηση ,όλο αυτό το πακέτο, θα προσφέρεται ως στάνταρ στο ProCeed wagon.

Η κίνηση έρχεται από τον 3κύλινδρο 1000άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 120 ίππων, των 1400άρη τετρακύλινδρο turbo απόδοσης 140 ίππων αλλά και την diesel επιλογή του υπέρ-τροφοδοτούμενου 1600άρη 115 ή 136 ίππους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr