Ιπποκράτης Καμαρίδης: Το χρήμα ρέει όπως το νερό στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξάνθης (Vol2)

29 Δεκεμβρίου 201909:51

“Τηλεόραση 50 inch αγόρασαν στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξάνθης μετά από την πανάκριβη, θυμόσαστε, «Ανατομική» καρέκλα (700 ευρώ).
Τι θα την κάνουν; Mπορεί να οργανώνουν παρέες για την παρακολούθηση του Champions Leauge.
Δεν έφτανε μόνο η τηλεόραση όμως και προμηθεύθηκαν και MONITOR λέει 1200 Ευρώ.
Το χρήμα ρέει όπως το νερό στην Δ.Ε.Υ.Α.Ξάνθης

Αυτό είχε δηλώσει το 2016 ο Ιπποκράτης Καμαρίδης, σημερινός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, για την ΔΕΥΑΞ των άλλων. Η δήλωση αυτή είχε γίνει λίγες ημέρες μετά την καταγγελία του ότι στην ΔΕΥΑΞ των άλλων είχε αγοραστεί καρέκλα αξίας 700 ευρώ τονίζοντας χαρακτηριστικά

“Καρέκλα γραφείου έναντι 700 Ε αγόρασαν στην Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ για τον διευθυντή. Είμαι περίεργος να δώ τί κω… θα καθίσει σε τέτοια πανάκριβη καρέκλα. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το νερό στην Ξάνθη είναι από τα ακριβότερα στην Ελλάδα. Κατακαημένε Ξανθιώτη πλήρωνε. Εσύ τους διάλεξες…”

Στην σημερινή ΔΕΥΑΞ, την δική του, φαίνεται πως το χρήμα ρέει σαν καταρράκτης αφού πέρα από τους μισθούς πολυεθνικής που έδωσε στον εαυτό του και τον κ.Μούρκα, τώρα δίνει χρήματα σε ΜΜΕ για …Χριστουγεννιάτικες Ευχές συνολικού ποσού 1000 ευρώ.

Μάλιστα ένα από αυτά τα ΜΜΕ, δεν εννοούμε του αδερφού του πάντα τα είχε καλά μαζί του, είναι το ΜΜΕ που στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ το έλουζε με Ultrex.

Δεν χρειάζεται ο Ξανθιώτης να εκνευρίζεται, άλλωστε όπως έλεγε και ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ,Εσύ τους διάλεξες…”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr