Υποδοχή με ποντιακούς χορούς στην ομάδα ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης

11 Νοεμβρίου 201511:47

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης αναφέρει:

 Τίμησαν την Ξάνθη, τίμησαν την Ελλάδα  τα παιδιά της ομάδας ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, που αποτελείται τους Βασίλη Κόκκινο, Χάρη Παπαδάκη, Αλέξη Πανταζίδη  με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου ,στην κατηγορία ποδοσφαίρου, στον τελικό της Ολυμπιάδας Ρομποτικής  που πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ, την Κυριακή 8/11/2015.

  Τους υποδέχθηκαν με λαμπρότητα οι αρχές της Πόλης μας,  όπως αρμόζει σ αυτές τις περιπτώσεις.  Όπως υποδέχονταν, κατά την αρχαιότητα, τους ολυμπιονίκες στην πατρίδα  γκρεμίζοντας τα τείχη.

 Μέλος της νεολαίας  μας ο Βασίλης Κόκκινος, με ποντιακές  ρίζες τα άλλα παιδιά. Έτσι τα αισθήματα χαράς , τιμής και υπερηφάνειας  ακόμα περισσότερα για όλους εμάς  του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης αλλά και τους ποντιακής καταγωγής γενικότερα.

  Συμμαθητές και φίλοι του στον Σύλλογο τους συνόδεψαν από το αεροδρόμιο στην Ξάνθη όπου και  έστησαν  χορούς του Πόντου με πρωτοχορευτή τον Βασίλη και τα άλλα παιδιά.

   Μας συγκίνησαν τα παιδιά μας που «ντύθηκαν» με την γαλανόλευκη και κράτησαν με υπερηφάνεια την σημαία του Πόντου.

  Ευχόμαστε ο Πανάγαθος να τους χαρίζει υγεία και να έχουν ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.   Στους  περήφανους γονείς να τους χαίρονται.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr