Υπό …χαλαρή παρακολούθηση αναρτήσεις στο Facebook με καλέσματα σε «αντάρτικο» απέναντι στα μέτρα

17 Απριλίου 202008:52

Οι αρχές παρακολουθούν -χωρίς ωστόσο να ανησυχούν- τις ομάδες και τα γκρουπ στο Faceboοk και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιδιώκουν σπάσιμο των απαγορεύσεων λόγω πανδημίας των συναθροίσεων και οι οποίες είτε καλούν σε παρουσία πιστών έξω από εκκλησίες τις μέρες του Πάσχα είτε καλούν τους πολίτες σε άλλης μορφής συγκεντρώσεις, σουβλίσματα αρνιού κ.ά..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ υπό παρακολούθηση βρίσκονται επίσης και οι εξελίξεις σχετικά με αφίσες με παρόμοιο περιεχόμενο, ενώ όπως αναφέρθηκε επιπλέον, ιερέας μεγάλης ενορίας της Αθήνας έστελνε στο ποίμνιο sms για πριβέ θεία κοινωνία και του έγιναν συστάσεις για να συμμορφωθεί.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι στη Λαμία υπήρξε κάλεσμα «πιστών» για «ντου» στις εκκλησίες το Πάσχα. 

Τα social media και οι «περίεργες σελίδες» σαρώνονται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν απείθαρχοι υποκινητές που μέσω διαδικτύου θα επιχειρήσουν «αντάρτικο».

 

L&O

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr