Υπέκυψε στις πιέσεις Αντωνιάδη ο Μελισσόπουλος – Έξω το ΚΙΔΗΣΟ

16 Οκτωβρίου 201800:15

Όπως φαίνεται ο συνδυασμός του Σάββα Μελισσόπουλου, εκτός την δεξιά διαχείριση του Μανώλη Φανουράκη, απέκτησε και μια από αριστερά, αυτή του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη.

Η κρίση μέσα στο ΠΑΣΟΚ , ΚΙΝΑΛ, ΕΛΙΑ, πως το λένε, είναι βαθιά και ο «Βενιζελικός» Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έθεσε βέτο για την συμμετοχή των «Παπανδρεϊκών». Έτσι την Δευτέρα το βράδυ, ο Σάββας Μελισσόπουλος απέκλεισε, όπως φαίνεται με ευγενικό τρόπο, τους αντιπάλους του Ανέστη Αντωνιάδη στο ΠΑΣΟΚ, στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Νατάσσα” βρέθηκαν επίσης μαζί και απομεινάρια ενός άλλου “πολιτικού εμφυλίου”, οι “Ανδρουλακαίοι” και οι “Γεννηματαίοι”. Από εκείνη την σύγκρουση για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛΙΑ πως το λένε, τα πούπουλα από τις κοκορομαχίες είναι ακόμη στον αέρα. 

Ο Σάββας Μελισσόπουλος στο επόμενο διάστημα θα ασχοληθεί περισσότερο για να λύση τις διαφορές ανάμεσα στο “ταλιμπάν” ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛΙΑ πως το λένε, και στον ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛΙΑ, πως το λένε, της υψηλής πολιτικής.

Τον συνδυασμό θα τον ολοκληρώσει ο Μανώλης Φανουράκης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr