Υπάρχουν δημοσκοπήσεις Πρεσβειών για Δήμο Ξάνθης και Περιφέρεια; Μπα, σενάρια!

4 Απριλίου 201908:26

Τους τελευταίους επτά μήνες έκαναν παρέλαση από την Θράκη όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρόξενοι και πρέσβεις. ΗΠΑ, Αγγλία, Ιταλία, Ισραήλ, Γερμανία, ακόμα και ακόλουθοι της Ρουμανίας πέρασαν από την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. 

Ο λόγος είναι προφανής, η επόμενη ημέρα για την Θράκη είναι ξεχωριστή και με όσα θα συμβούν στην ενέργεια, και συγκεκριμένα στην πολιτική Ενεργειακής Διαφοροποίησης των ΗΠΑ για τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. 

Για το λόγο αυτό θέλουν να γνωρίσουν με ποιους θα συνομιλούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε Περιφέρειες και Δήμους. Για την Περιφέρεια τα πράγματα είναι εύκολα, οι κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι Πρεσβείες δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον Χριστόδουλο Τοψίδη. 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα είναι το επίκεντρο τα επόμενα χρόνια, η μετατροπή της (όπως και των υπολοίπων περιφερειών) σε οικονομικές περιφέρειες όπου θα ανοίξουν το δρόμο για την οικονομική “απόσχιση” από την Αθήνα, θα μετατρέψουν τον Περιφερειάρχη σε έναν μικρό πρωθυπουργό. 

Όλοι την υποψηφιότητα του Χριστόδουλου Τοψίδη την βλέπουν θετικά, και οι Αμερικανοί είναι και ικανοποιημένοι με το θέμα της Κριμαίας και την λύση που έδωσε άμεσα και το πήρε πάνω το Χ.Τοψίδης.

Στο Δήμο Ξάνθης, ο χαμένος φαίνεται να είναι ο Σάββας Μελισσόπουλος που όπως φαίνεται, δεν μπορεί να χτυπήσει Δημαρχόπουλο και Τσέπελη που βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις.

Αλλά, δεν τα πιστεύουμε, σενάρια θα είναι

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr