Υπάρχει βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη; Αντιλαμβάνεται τι διακυβεύεται με τον Δήμαρχο της πόλης

12 Νοεμβρίου 201918:43

Στις 27/6, σε άρθρο του Viadiplomacy.gr με τίτλο “Η τελευταία ελπίδα της Θράκης για ισχυρή εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο” αναφερόταν “πριν την παραίτηση του Αλέκου Κοντού από την υποψηφιότητα του, η Νέα Δημοκρατία έβαλε στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης, έναν μουσουλμάνο, έναν σκληρό Ισλαμιστή, άνθρωπο της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος έχει στενές σχέσεις τόσο με το Τουρκικό Προξενείο όσο και με τον ψευτομουφτή Ξάνθης. Η εκτίμηση είναι ότι ο Αλέκος Κοντός είχε βάλει βέτο ότι δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να είναι υποψήφιος μαζί με έναν Ισλαμιστή, ο οποίος πολιτικά θα εκβίαζε όλους του μουσουλμάνους που στήριζαν τον πρώην υπουργό, αλλά κυρίως, να είναι στο ίδιο κοινοβούλιο με βουλευτή ο οποίος αποδεδειγμένα θα έσπρωχνε την μειονότητα στην Τουρκία.

Το άσχημο για την ακριτική πόλη, είναι ότι η εξέλιξη αυτή είχε και την σύμφωνη γνώμη στελεχών της ΝΟΔΕ Ξάνθης, στελέχη τα οποία είτε είχαν άγνοια του τι σήμαινε αυτή η επιλογή, είτε έκλεισαν τα μάτια.

Αγνοούσαν ίσως όταν συμμετείχαν στην απόφαση αυτή , ότι η συμμετοχή του Αλέκου Κοντού σήμαινε την εκλογή του ίδιου και μουσουλμάνου που δεν επηρεάζεται από το Τουρκικό Προξενείο, ενός μετριοπαθή”

Τα αποτελέσματα γνωστά, η Ξάνθη έμεινε χωρίς ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση με την Νέα Δημοκρατία να εκλέγει έναν βουλευτή, τον γιατρό κ.Τσιλιγγίρη και ο οποίος αγνοείται κυριολεκτικά. Έχει μηδενική δραστηριότητα και το χειρότερο, φαίνεται πως όχι μόνο δεν γνωρίζει αλλά δεν έχει και την ικανότητα να διαχειριστεί κρίσεις. 

Το θέμα που προέκυψε με τον Μανώλη Τσέπελη, και τα άσχημα αποτελέσματα θα τα δούμε το επόμενο διάστημα, δεν αφορά μόνο τον Δήμο Ξάνθης, αλλά όλη την Θράκη και όλη την χώρα. Ο βουλευτής κ.Τσιλιγγίρης ως ο μόνος εκπρόσωπος στο Ελληνικό κοινοβούλιο από την Ξάνθη που προασπίζει 100% τα Ελληνικά συμφέροντα , θα έπρεπε να δραστηριοποιηθεί  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr