ΗΠΑ: Αλυσοδεμένο, με νεκρό κοτόπουλο κρεμασμένο στο λαιμό, βρέθηκε 11χρονο αγόρι

17 Νοεμβρίου 201314:02

Με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου βρίσκεται αντιμέτωπο ζευγάρι στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, που συνελήφθη αφότου αστυνομικοί εντόπισαν στη βεράντα του σπιτιού του ένα 11χρονο αγόρι, αλυσοδεμένο, με ένα ψόφιο κοτόπουλο κρεμασμένο στο λαιμό του.

Οι συλληφθέντες είναι οι ανάδοχοι γονείς του αγοριού και έχουν υιοθετήσει ακόμα τέσσερα παιδιά, ηλικίας 8 έως 14 ετών. Η ανάδοχη μητέρα μάλιστα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας πρόνοιας της Βόρειας Καρολίνας, και συνεπώς κατηγορείται και για παράλειψη καθήκοντος.

Το παιδί βρέθηκε την Παρασκευή, ολομόναχο, να τρέμει από το κρύο στη βεράντα του σπιτιού, στην πόλη Μονρόε. Ο σερίφης Έντι Κάθι χαρακτήρισε «σοκαριστική» την κατάσταση του αγοριού, αφού το είχαν δέσει με αλυσίδα από το πόδι και του είχαν κρεμάσει στο λαιμό ένα νεκρό κοτόπουλο.

Το μαρτύριο του 11χρονου αποκαλύφθηκε τυχαία, από έναν αστυνομικό που ανταποκρίθηκε σε κλήση για άλλο περιστατικό, σε γειτονικό σπίτι. Είδε το παιδί, ερεύνησε την υπόθεση και διαπίστωσε ότι παρόμοια βασανιστήρια είχαν υποστεί και τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Εκτός μάλιστα από την κατηγορία για σκόπιμη κακοποίηση των παιδιών, οι δύο συλληφθέντες βαρύνονται και με την κατηγορία της κακομεταχείρισης ζώων, γιατί ορισμένα από τα ζώα που είχαν στο σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση.

Πηγή: skai.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr