Ίντερνετ παντού από το Δήμο Αβδήρων. Ασύρματη πρόσβαση στο Wi-Fi…πολύ πριν τις εξαγγελίες Σαμαρά !

26 Δεκεμβρίου 201315:02

Μπορεί ο Πρωθυπουργός πριν από αρκετό καιρό, να υποσχέθηκε ασύρματο ίντερνετ σε όλους τους Έλληνες και να λοιδωρήθηκε για την εξαγγελία του, αλλά στο Δήμο Αβδήρων, πολύ πριν τον Αντώνη Σαμαρά η δημοτική αρχή προγραμμάτισε την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο ίντερνετ, σε όλους τους οικισμούς.

tsolakidis-3Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πριν προλάβει ο Πρωθυπουργός να υλοποιήσει τη δέσμευσή του, ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε η πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο κάθε οικισμού να είναι η καλύτερη δυνατή και να απολαμβάνουν οι δημότες δωρεάν αυτή την παροχή. Παράλληλα, όμως σημειώνει ότι η πρόσβαση στο ίντερνετ θα διευκολύνει και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση για τους γιατρούς των περιφερειακών ιατρείων που εδρεύουν στο Δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι  ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ, ο Δήμος Αβδήρων,  παρέχει εδώ και χρόνια στους περισσότερους οικισμούς του, ενώ τώρα αυτό το δίκτυο επεκτείνεται και βελτιώνεται. Τέλος, όσον αφορά στις παραλίες, όπου το καλοκαίρι για πρώτη φορά ο Δήμος παρείχε ασύρματο ίντερνετ, είναι επίσης μια παροχή, που θα βελτιωθεί την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν με την τοποθέτηση νέων κεραιών στην παραλιακή ζώνη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr