Είναι στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης τραμπούκοι και φασίστες;

10 Ιουλίου 201809:17

Για να μην έχουμε πλέον καμιά αμφιβολία για ποιους έχουμε να κάνουμε, να μην έχει καμιά αμφιβολία ο μετριοπαθής Τάσος Τεφρωνίδης από ποιους στηρίζεται και να μην έχει και αυτός αυταπάτες αργότερα, ο γνωστός παρακμιακός “παρα…συριζα” όπου αρθρογράφος είναι ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης επιτίθεται στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

Υιοθετώντας πλήρως την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ και αυτή του Νίκου Φίλη πως όσοι διαμαρτύρονται είναι τραμπούκοι και φασίστες, σε σχόλιο του ο κ.Χατζηθεοδώρου αναφέρει (σε όλα prin screen φυσικά):

“Στην ιερά μητρόπολη Ξάνθης μπορείς να πληροφορηθείς, ότι το επόμενο προγραμματισμένο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Κεντρική Πλατεία, μετά τον εσπερινό.”

Όπως και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, έτσι και σε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κανείς δεν μπορεί να λέει πλέον, δεν ήξερα. Σε αυτά τα τρία χρόνια -ας μετρήσουμε όσο έχουν αξίωμα – ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ο γραμματέας και οι βουλευτές του, απέδειξαν ότι η παρακμιακή πένα του “παρα…συριζα” τους εκφράζει.

Εμείς απλά να κάνουμε μια ερώτηση, στα πιο Αντάμωμα θα πάνε τελικά οι “άνετοι” “παρα…συριζαιακοί” γιατί τους έχουμε χάσει τελευταία

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr