Είναι η Cara Delevingne η πρωταγωνίστρια του «50 Αποχρώσεις του γκρι»;

12 Αυγούστου 201323:30

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι είναι το μυθιστόρημα του EL James το οποίο διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 40 γλώσσες και κατάφερε αυτό που κανένα άλλο βιβλίο δε μπόρεσε… να σπάσει το ρεκόρ πωλήσεων του Κώδικα Ντα Βίντσι!

Έπειτα από πολλές κόπιες του βιβλίου, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Στις αρχές του καλοκαιριού ανακοινώθηκε πως ο Sam Taylor-Johnson θα μεταφέρει τον έρωτα των Anastasia Steele και Christian Grey στην μεγάλη οθόνη.

Μεταξύ των ονομάτων που είχαν ακουστεί για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν ο Michael Fassbender και Robert Pattinson και η Elizabeth Olsen και η Shailene Woodley για τον γυναικείο. Τα μάθατε όμως τα καινούργια; Δεδομένου ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις την Cara Delevingne θα βρεις από κάτω, έτσι ακούγεται και το δικό της όνομα πλέον. Δε προλάβαμε να χωνέψουμε τις φήμες για την νεανική σειρά που ακούγεται πως θα πρωταγωνιστήσει, τώρα ήρθε και αυτό! Το μοντέλο έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο και θα τα καταφέρει.

Ο Aaron Taylor-Johnson, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στην ταινία Anna Karenina, την πρότεινε για το ρόλο και θα είχε τους λόγους του. Ενώ κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες κάτι μου λέει πως θα δούμε την Cara ως Anastasia.

Πηγή :inews.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr