Είναι αλήθεια ότι ο Αυγενάκης δεν είναι Τέρενς, αυτός δεν θέλει να κλείσει το Προξενείο

24 Οκτωβρίου 201810:47

Το έργο το έχουμε ξαναδεί, πολιτικοί από την Αθήνα καταφθάνουν στην Θράκη, “δακρύζουν”, χτυπούν στην πλάτη, και οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί απλά χαμηλώνουν το κεφάλι. 

Όταν όμως οι περιστάσεις το απαιτούν, το κεφάλι δεν μπορούν να το σηκώσουν, δεν μπορούν να απαιτήσουν, δεν μπορούν να συγκρουστούν, απλά γίνονται “ιπποκόμοι” φιλοδοξιών του κάθε κομματάρχη.

Η περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας και του Αυγενάκη είναι μια από αυτές. Ο τρόπος που επέβαλε στην Νέα Δημοκρατία τον Χρήστο Μέτιο, αποδεικνύει δύο πράγματα, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γραμμένους τους Θρακιώτες στα καινούρια του παπούτσια, και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσει την χώρα η Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές.

Και ο απαξιωτικός τρόπος που θα το κάνει, μέχρι τις παρυφές του φασιστικού τρόπου που θα καταλήξει, θα είναι σκληρός. Εξάλλου, ήδη η κοινωνία το έχει συνηθίσει από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μια τέλεια δικαιολογία για ακόμα χειρότερα

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr