Είναι αυτό UFO;

24 Μαΐου 201315:40

Μία φωτογράφος στο Σάντι της Καλιφόρνια, ενώ φωτογράφιζε ένα ιστορικό κτίριο, ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε ένα ιπτάμενο UFO.

«Βρισκόμουν στο ακίνητο Edgemoor για να τραβήξω φωτογραφίες του αχυρώνα. Κοιτούσα συνεχώς γύρω από την περιοχή και ψηλά αλλά δεν άκουσα κανένα ήχο αεροσκάφους», δηλώνει η φωτογράφος Έλλεν Χένρυ σε τοπικό κανάλι επιμένοντας ότι δεν πρόκειται για έντομο. Ωστόσο η κυρία Χένρυ δεν λέει ξεκάθαρα αν θεωρεί ότι φωτογράφησε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο.

Την ώρα όμως που έλεγχε τις λήψεις της, παρατήρησε ότι είχε τραβήξει, εν αγνοία της, και ένα ιπτάμενο αντικείμενο.

«Παρατήρησα μια περίεργη κουκίδα στην οθόνη της κάμεράς μου, ενώ όταν κοίταξα με μεγαλύτερη προσοχή συνειδητοποίησα πως ήταν ένα περιίεργο αεροσκάφος. Αυτό όμως που μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι το εν λόγω αεροσκάφος δεν έκανε καθόλου θόρυβο, δεν είχε φτερά ούτε πηδάλιο αλλά ούτε και έλικα», υποστηρίζει η φωτογράφος.

ufo-santi-kalifonria-2

Μάλιστα, η τοποθεσία στην οποία έγινε η φωτογράφιση φημίζεται για την υπερφυσική δραστηριότητα και το ενδεχόμενο ύπαρξης φαντασμάτων.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πρόκειται για κάποιο εμπορικό αεροσκάφος γιατί θα το είχα ακούσει τόσο χαμηλά που πετούσε», προσθέτει η φωτογράφος.

Κατά την Έλλεν Χένρυ, μετά την φωτογράφιση του αχυρώνα, στην οποία εμφανίζεται το υποτιθέμενο UFO, η κάμερά της σταμάτησε μυστηριωδώς να λειτουργεί.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr