Ιmprov Comedy τη Δευτέρα στην Ξάνθη. Κωμωδία χωρίς σενάριο με ιδέες του κοινού

22 Ιουνίου 201511:23

Οι “Bus Και”, ο θίασος improv comedy που έχει κλέψει καρδιές με τις μοναδικές τους ιστορίες στα θέατρα της Αθήνας, περνάει από την Ξάνθη για μία και μόνο παράσταση στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας της ImproVIBE.

Ποιοι είναι οι “Bus και”

Οι «Bus και» είναι ένας θίασος θεατρικού αυτοσχεδιασμού Improv Comedy, απαρτιζόμενος από τη Βασιλική Κίσσα και τον Μενέλαο Πρόκο. Δημιουργούν θεατρικά έργα επί σκηνής, χωρίς κανένα σενάριο, βασισμένοι σε κάποια πρόταση του κοινού που παίρνουν εκείνη τη στιγμή. Δύο ηθοποιοί, αμέτρητοι χαρακτήρες, ταυτόχρονα!

Θα έχουν την τιμή να παίξει μαζί τους και η ομάδα Improv απο την Ξάνθη, οι Παζαρντάν!

Τι είναι η Improv Comedy

Improv Comedy σημαίνει ότι δεν υπάρχει κείμενο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες, δεν υπάρχει προαποφασισμένη δομή. Οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή, ζητάνε κάποια απλή πρόταση από το κοινό, και με εργαλεία τον αυθορμητισμό και τη φαντασία, ζωντανεύουν ολόκληρο το έργο μπροστά στα μάτια των θεατών! Κάθε παράσταση είναι μοναδική και το έργο που δημιουργείται κάθε βραδιά είναι εντελώς διαφορετικό!

Τα πάντα είναι δυνατά. Εκτός από τον Μενέλαο. Είναι λίγο χλαπάτσας!

Είσοδος 8 ευρώ. 5 φοιτητικο, Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 21.30μμ.

Για μία και μόνο παράσταση στο χώρο του “Ανατολικά του Νέστου”

10447034_10206041490969728_5943602653980902387_n

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr